BRD Finance

privim ÎNAINTE și depășim obstacole


măsuri COVID - 19

Amânare plată rate

În cazul în care ai un credit acordat de BRD Finance și veniturile tale au fost impactate de noul virus COVID-19, în conformitate cu OUG 37/2020, poți solicita amânarea la plată pentru o perioadă de 1 și până la 9 luni, dar nu mai mult de 31.12.2020.


Conform ordonanței publicate, pot beneficia de amânare clienții care îndeplinesc o serie de criterii, printre care:

  • au încheiat un contract pentru obținerea unui credit care nu a ajuns la maturitate și pentru care BRD Finance nu a declarat scadența anticipată, anterior intrării în vigoare a OUG 37/2020 (31.03.2020)
  • nu înregistrează restanțe la data instituirii stării de urgență pe teritoriul României (16.03.2020) sau clienții au efectuat plata acestor restanțe până la data solicitării amânării la plată
  • ale căror venituri au fost afectate direct sau indirect de situația generată de pandemia COVID-19. Detalii se regăsesc în normele de aplicare a OUG nr. 37/2020.

Pentru a beneficia de amânarea la plată trebuie până la data de 15.06.2020, să ne transmiți solicitarea ta prin unul din canalele de comunicare pe care le ai la dispoziție:


LETRIC

la adresa: BRD Finance IFN SA, str. Biharia nr. 67-77, complex Metav corp A1, sector 1, București, cod poștal 013981

E-MAIL

la adresa contact.brdf@brd.ro

TELEFONIC

la numărul de telefon dedicat 021.302.92.57 (apel cu tarif normal)

ONLINE

prin completarea formularului de AICI


În solicitarea transmisă, te rugăm să menționezi:

  • perioada pentru care dorești să optezi
  • datele tale de contact (nume și prenume, numărul de contract pentru care dorești amânare, telefon, adresa de e-mail)
  • motivul pentru care soliciți amânarea plății ratelor

Solicitarea ta va fi analizată conform criteriilor de eligibilitate menționate atât în OUG 37/2020, cât și în normele de aplicare a OUG și vom reveni cu un răspuns ulterior.


Ceea ce trebuie să mai știi: dobânda datorată corespunzătoare sumelor scadente a căror plată este amânată se capitalizează la soldul creditului existent la finele perioadei de suspendare. Capitalul astfel majorat se plătește eșalonat pe durata rămasă până la noua maturitate a creditelor, ulterior perioadei de suspendare.

Sfaturi utile

Știm că sănătatea ta și a celor dragi este foarte importantă pentru tine! Tocmai de aceea, vrem și noi să te știm în siguranță și venim cu câteva sfaturi utile:


  • #staiacasa - amână drumurile care nu sunt absolut necesare, iar daca trebuie neaparat sa te deplasezi păstrează o distanță de cel puțin 1,5 m față de cei din jurul tău
  • #platestecucardul - evită să plătesti utilizand numerar. Plătește cu cardul atât cumpărăturile pe care le faci în magazine cât și pe cele online
  • #relatiiclienti - dacă dorești să iei legătura cu noi, pentru informații care nu țin de amânarea ratelor, ne poți contacta la InfoTel BRD Finance, la numărul de telefon 021.301.48.30 (apel cu tarif normal) sau prin e-mail, la adresa contact.brdf@brd.ro
BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.

Dragi clienți,

În cazul în care aveți un credit acordat de BRD Finance și veniturile voastre au fost impactate de pandemia generată de noul virus COVID-19, puteți solicita până pe 15.06.2020, în conformitate cu OUG 37/2020, amânarea la plată a ratelor pentru o perioada de până la 9 luni (fără a depăși 31.12.2020 )


Solicitarea de amânare la plată o puteți face online, prin completarea formularului disponibil aici: www.brdfinance.ro/form-amanare-rate

Detalii cu privire la prevederile OUG 37/2020 gasiți aici: www.brdfinance.ro/amanare-rate