BRD Finance
Prima pagină   Produse & Servicii   Credite   Credite achiziții bunuri

Credite pentru achiziţia de bunuri

Apar mereu oportunităţi în viaţa ta care se pot materializa în proiecte profitabile sau simple delicii personale printr-o finanţare avantajoasă. BRD Finance te ajută să-ți duci planurile la bun sfârșit, dar și să-ți îndeplinești dorințele. Suntem aici pentru tine!

 

Avantajele ofertei BRD Finance:

  • Încredere: colaborăm cu parteneri de renume din toată țara care, alături de noi, îţi oferă multe avantaje şi promoţii speciale
  • Flexibilitate: putem finanţa orice produse cu valoare cuprinsă între 600 – 30.000 lei, cu rambursare comodă pe o durată de maximum 60 luni,
  • Simplitate: documentatie minima (chiar si fara adeverinta de venit in situatia in care informatiile necesare sunt disponibile in baza de date ANAF) 

 

Ai la dispoziție mai multe opțiuni de creditare. Iată mai jos 2 exemple:

  • Credit #rate fara griji, cu o dobanda ce ramane fixa pe intreaga perioada de creditare, este disponibil în hipermarketurile Carrefour (vezi aici fișa de prezentare produs și exemplul de rambursare)
  • Credit Simplu, prin care poti obtine pana la 20.000 lei maxim suma finantata, este disponibil în magazinele Dedeman (vezi aici fișa de prezentare produs și exemplul de rambursare)

 

Solicită în magazinul din care dorești să îți achiziționezi bunurile oferta personalizată, adaptată nevoilor tale.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.