BRD Finance

Aplicația BRD Finance pentru validarea tranzacțiilor online

Incepand cu 13.10.2020, pentru a realiza tranzacții online cu un grad de protecție sporit precum și pentru diminuarea riscului de fraudă, ai la dispoziție aplicația BRD Finance, care prin intermediul metodelor de autentificare pe care le ai definite la nivelul smartphone-ului tău (amprentă, iris, recunoaștere facială, parolă numerică, desen de deblocare etc), îți oferă cel mai înalt grad de securitate.

 

Atunci cand realizezi o tranzacție online primești o notificare pe smartphone-ul pe care ai instalat aplicația. Astfel ești informat că tranzacția online necesită validare și o poți face folosind metoda de autentificare pe care o ai definită la nivelul  smartphone-ului tău.

 

Mai multe detalii despre pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru descărcarea aplicației și acceptarea sau respingerea unei tranzacții găsești în ghidurile alăturate.

 

GHID pentru smartphone cu sistem de operare Android (in pdf)

GHID pentru smartphone cu sistem de operare IOS (in pdf)

 

Descarcă aplicația de aici:

 

 

 

 

Sau scanează codul QR

 

 

Pentru Android

Pentru iOS

 

 

Pentru posesorii de carduri BRD Finance care nu doresc să își descarce aplicația BRD Finance, validarea tranzacțiilor se face prin utilizarea unui cod unic (One Time Password – OTP) care se va genera pentru fiecare tranzacție online și care va fi primit printr-un SMS la numărul de telefon mobil înregistrat în baza de date BRD Finance.

În cazul în care numărul de telefon mobil introdus nu corespunde cu cel din baza noastră de date, te rugăm să ne contactezi la InfoTel BRD Finance - 021.301.48.30 (apel cu tarif normal) L-V: 8.30-19.00 si S: 09.00-17.30, pentru actualizarea acestuia.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.