RATE 0% DOBÂNDĂ pentru toate serviciile medicale oferite de Medicover

Poţi plăti în 3/6/10/12 rate cu 0% dobândă orice investigaţie medicală sau intervenţie chirurgicală la utilizarea cardurilor BRD Finance Mastercard!

 

Dacă nu ai deja un card allinclusive BRD Finance Mastercard, poți solicita unul la birourile de credit BRD Finance din magazinele Dedeman!

 

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei, prin 12 RATE 0% DOBÂNDĂ efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance Mastercard: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 3,73%; valoarea ratei lunare: 204 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 48 lei (ce include comisionul lunar de administrare credit de 4 lei); valoarea totală a creditului: 2.400 lei; valoarea totală plătibilă: 2.448 lei. Pentru administrarea contractului de emitere card, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.