Prima pagină   Contact   Presă   Comunicate de presă

Antoine Gabizon este noul Director General al BRD Finance

11.09.2013

 

Bucureşti, 10 septembrie 2013. BRD Finance, filiala specializata in credite de consum a BRD - Groupe Société Générale, anunta numirea lui Antoine Gabizon in calitate de Director General, ca urmare a incheierii mandatului lui Bernard Histe, acesta fiind numit in echipa de conducere a Directiei de Risc a Grupului Société Générale Paris.

 

In varsta de 55 de ani, Antoine Gabizon este absolvent al Institutului d’Etudes Politiques de Paris si al Universitatii Paris-Dauphine, cu specializarea Business Administration. Cu o cariera profesionala de 30 de ani in cadrul Société Générale, Antoine Gabizon vine la conducerea BRD Finance cu o expertiza manageriala diversificata pe zonele de corporate si retail banking, dobandita atat in Franta, cat si in strainatate.

 

Misiunea noului Director General este aliniata la angajamentul pe termen lung al Groupe Société Générale fata de piata si clientii din Romania si are ca obiectiv dezvoltarea activitatii BRD Finance in domeniul creditelor de consum.

 

“Pe parcursul mandatului meu, impreuna cu echipa de management si angajatii BRD Finance, ne vom concentra pe consolidarea pozitiei companiei pe piata si pe dezvoltarea business-ului. In vederea atingerii acestui scop, ne vom sprijini pe avantajele noastre competitive unice: relatia solida si de lunga durata cu cei mai importanti retaileri; capacitatea de a le oferi clientilor nostri cea mai diversificata gama de servicii financiare din piata si intregul suport al BRD - Groupe Société Générale, materializat prin accesul la finantare, sustinerea retelei bancii si crearea de sinergii in cadrul Grupului. Eficientizarea proceselor interne va ramane, bineinteles, una dintre prioritatile mele, astfel incat sa dispunem de o capacitate optima de a garanta clientilor si partenerilor solutii financiare inovative si de calitate, in contextul unei colaborari pe termen lung”, a declarat Antoine Gabizon.

 

BRD Finance gestioneaza un portofoliu de 300.000 de clienti si colaboreaza cu aproape 5000 de parteneri la nivel national. In anul 2012, compania a realizat un rezultat net de 9,8 milioane RON.

 

Despre BRD Finance IFN S.A.

Subsidiara a BRD - Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid un lider al  pieţei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut creşterea puternică a companiei şi au determinat crearea şi consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: hypermarket, retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto.  BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind atât credite de consum, cât şi carduri de credit si credite auto.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.