Prima pagină   Contact   Presă   Comunicate de presă

Eric Dhoste este noul Director General al BRD Finance

17.02.2015

BRD Finance, filiala specializată în credite de consum a BRD - Groupe  Société Générale, anunţă numirea lui Eric Dhoste în calitate de Director  General, poziţie ocupată anterior de domnul Antoine Gabizon, care a fost  numit Director General al  filialei Société Générale din Georgia.

 

Absolvent  al Ecole de Management din Lyon şi având o carieră profesională de 30 de ani în cadrul Société Générale, Eric Dhoste vine la conducerea BRD Finance cu o expertiză managerială diversificată pe zonele de corporate şi retail banking, dobândită în Franţa şi în străinătate.

 

Misiunea noului Director General este aliniată la angajamentul pe termen lung al Société Générale faţă de piaţa şi clienţii din România şi are ca obiectiv dezvoltarea activităţii BRD Finance în domeniul creditelor de consum. 


“Principalele noastre obiective sunt consolidarea poziţiei de top în cadrul pieţei de profil, dezvoltarea activităţii şi a portofoliului, diversificarea produselor şi a canalelor de distribuţie, eficientizarea proceselor interne şi creşterea productivităţii şi, nu în ultimul rand, optimizarea echilibrului dintre activitatea pe care o desfăşurăm şi gestiunea riscului asociat. În vederea atingerii acestui scop, ne vom baza pe avantajele noastre competitive unice: relaţia solidă şi de lungă durată cu cei mai importanţi retaileri, capacitatea de a le oferi clienţilor noştri cea mai diversificată gamă de servicii financiare din piaţă şi întregul sprijin al BRD - Groupe Société Générale, materializat prin accesul la finanţare, susţinerea reţelei băncii şi crearea de sinergii în cadrul Grupului. Eficientizarea proceselor interne va rămâne, bineînţeles, una dintre priorităţile mele, astfel încât să dispunem de o capacitate optimă de a le garanta clienţilor şi partenerilor soluţii financiare inovative şi de calitate, în contextul unei colaborări pe termen lung”, a declarat Eric Dhoste.

 

BRD Finance gestionează un portofoliu de peste 200.000 de clienţi şi colaborează cu o reţea extinsă de parteneri, la nivel naţional. 


Despre BRD Finance IFN S.A.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit sau credite auto. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.