La Altex, cumpărăturile de Black Friday pot fi plătite în 2014

21.11.2013

Cu prilejul Black Friday, clienţii Altex pot profita atât de reduceri de preţuri, cât şi de finanţare prin creditul Respiro, cu perioadă de graţie între 81 şi 113 zile, oferit în parteneriat cu BRD Finance IFN S.A.

Black Friday vine la Altex, ca în fiecare an, cu reduceri de preţuri, acompaniate şi de oferte de finanţare pe măsură. Pentru a facilita clienţilor accesul la produsele pe care le doresc, BRD Finance oferă un credit cu perioadă de graţie cuprinsă între 81 şi 113 zile. Cu alte cuvinte, avantajul principal al celor interesaţi de creditul Respiro pentru a cumpăra de Black Friday este că prima rată va fi plătită în 2014.

Prin intermediul acestui credit, clienţii Altex pot achiziţiona orice produse în valoare de minimum 1.500 lei, pe o perioadă de minimum 24 de luni, în contextul în care bugetul personal dedicat cadourilor pentru Sărbători nu va fi afectat.

Clienţii interesaţi de obţinerea unui credit Respiro se pot adresa operatorilor de credit din magazinele Altex, formalităţile de acordare realizându-se pe loc, în baza unei documentaţii minimale. Mai multe detalii, precum şi simulări, pot fi solicitate operatorilor din reţeaua Altex.

Despre BRD Finance IFN S.A.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.

Despre Altex

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de peste 70 de magazine şi magazinul online, Altex oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi cei aproximativ 2000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.