RATE 0% DOBÂNDĂ prin BRD Finance şi pe www.orange.ro

16.04.2014

De acum, tabletele, telefoanele şi gadgeturile disponibile în magazinul online Orange  sunt mai uşor de achitat în RATE cu 0% DOBÂNDĂ, prin cardurile participante BRD Finance MasterCard

Piaţa cumpărăturilor online înregistrează în România o creştere constantă de la an la an, în condiţiile în care potenţialul de dezvoltare este în continuare foarte ridicat. Dacă, per ansamblu, ritmul anual de creştere estimat pe termen mediu este aproximativ 35% (conform previziunilor PayU), pe segmentul electronicelor este posibil ca evoluţia de la an la an să depăşească procentual această medie, având în vedere apetitul ridicat al românilor pentru tehnologie. În această categorie intră şi telefoanele, tabletele şi alte gadgeturi specifice, a căror vânzare este tot mai mult facilitată de dezvoltarea magazinelor online, în paralel cu oferirea soluţiilor de finanţare accesibile.

Orange România, prin magazinul său online, oferă clienţilor  o gamă variată de produse, cu posibilitatea achitării lor în RATE 0% DOBÂNDĂ. Până acum, produsele achiziţionate din magazinul online Orange puteau fi achitate, dacă se alegea modalitatea de plată prin card, cu 0% dobândă în cadrul perioadei de graţie de până la 47 zile. De curând însă, posesorii cardurilor participante BRD Finance MasterCard pot plăti rapid şi simplu, în „6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ”, tableta preferată ori smartphone-ul dorit, prin doar cateva click-uri. Astfel, până la 30.06.2014, clienţii BRD Finance au posibilitatea de a opta pentru plata în „6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ” şi vor beneficia de produse de ultimă generaţie prin rate lunare foarte convenabile. De exemplu, pentru o tabletă în valoare de 895,5 lei, clientul ar plăti o rată lunară de numai 78,63 lei, timp de un an.

Plata  în „6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ” prin cardurile BRD Finance reprezintă un avantaj important pentru cei care îşi doresc să economisească timp şi să cumpere comod, simplu şi rapid, la orice oră, din faţa calculatorului, mai ales că se apropie sărbătorile de Paşte. În plus, plăţile prin cardurile participante BRD Finance sunt securizate prin platforma de management a plăţilor PayU.

Oferta „6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ” prin cardurile BRD Finance este disponibilă până la 30.06.2014, şi pentru clienţii care preferă cumpărăturile făcute în mod tradiţional în Orange shops. Lista completă a cardurilor participante BRD Finance MasterCard poate fi consultată pe www.brdfinance.ro. De asemenea, pe site, clienţii pot afla mai multe informaţii şi despre programul de  avantaje şi oferte speciale de care beneficiază în reţelele Ana Hotels Eforie Nord şi Poiana Brasov, Peugeot, Medicover şi RIN Hotels.

Cei interesaţi de obţinerea unui card de credit BRD Finance MasterCard pot transmite solicitarea foarte simplu, prin intermediul site-ului www.brdfinance.ro, în cadrul unui formular online ce permite inclusiv încarcarea documentelor necesare emiterii.

Despre BRD Finance IFN S.A.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut încheierea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.

Despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu 10,436 milioane de clienţi şi venituri de 934 milioane de euro la 31 decembrie 2013. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 236.3 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.