Solutii complete de finantare auto direct in showroom: leasing si credit prin BRD Finance

15.05.2012

Incepand de la finele anului trecut, clientii care doresc sa achizitioneze un autoturism sau o intreaga flota pot beneficia de accesarea solutiei optime de finantare direct in showroom, prin intermediul unui singur brand: BRD Finance

BRD Finance IFN SA si BRD Sogelease IFN SA. sunt cele doua institutii specializate ale grupului BRD GSG, care pun la dispozitia clientilor, direct in reteaua de showroom-uri partenere, o gama completa de produse (credite auto, carduri de credit si leasing financiar), oferind tuturor segmentelor de clienti consiliere in vederea accesarii celei mai potrivite solutii de finantare.

Facand o singura vizita in show-room-ul dealer-ului de la care doresc achizitionarea masinii, clientii isi pot alege si modalitatea de finantare potrivita, putand opta in privinta valorii imprumutate, a monedei si a perioadei de rambursare, in functie de impactul pe care acestea il au asupra propriului buget. Concomitent cu finantarea bunului, clientii beneficiaza in plus de avantaje precum pachete de asigurari ce acopera multiple riscuri, incepand cu cel de intrare in somaj si pana la acoperirea costului eventualelor defecțiuni mecanice și electrice ce pot apărea ulterior expirării garanției producătorului.

Asigurand un maxim confort clientilor, cele doua subsidiare ale grupului realizeaza toate formalitatile necesare aprobarii dosarului de finantare direct si rapid in showroom-urile dealerilor, fara deplasari suplimentare din partea clientilor. De exemplu, in cazul achizitionarii unui autoturism prin credit BRD Finance, raspunsul privind aprobarea creditului este transmis in maxim 2 ore de la prezentarea dosarului, iar imediat dupa semnarea contractului, clientii au posibilitatea de a pleca acasa cu autoturismul, in conditiile in care acesta se afla pe stoc.

De aceeasi promptitudine se bucura si clientii care opteaza pentru leasing prin BRD Sogelease, aprobarea dosarului de finantare efectuandu-se direct in showroom-urile dealerilor. In termen de maxim 2 ore de la aprobarea dosarului de leasing, clientii vor intra in posesia contractelor aferente achizitionarii autoturismului dorit.

Transparenta la nivel de costuri, flexibilitatea si rapiditatea aprobarii finantarii constituie avantaje suplimentare ale ofertei globale prin brandul BRD Finance, de care clientii se pot bucura.

Despre BRD Finance

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiaza de experienta internationala a grupului in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid unul dintre liderii pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a  companiei si au determinat crearea si consolidarea unor parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, I T&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto si publicistica.  BRD Finance administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii Financiare, oferind atat carduri de credit, credite de consum, credite auto, cat si credite de nevoi personale.

Despre BRD Sogelease

Filială a BRD – Groupe Societe Generale, BRD Sogelease este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finanțate, între primele cinci societăți de leasing afiliate unei bănci din România. Membru fondator al Asociației de Leasing și Servicii Financiare Nebancare (ALB), BRD Sogelease IFN S.A. este constant prezentă în topul celor mai mari societăți de leasing prezente pe piața românească.