Cum îţi poţi plăti ratele

Plata ratelor se realizează comod:

 

  • PLATA ONLINE - accesezi sectiunea „VREAU SA PLATESC RATA”, citesti si accepti termenii si conditiile de plata si introduci cu atentie informatiile necesare platii (numar de contract, CNP titular credit si suma de plata) Poti utiliza pentru plata ratei online orice card Visa sau Mastercard emis de orice banca din Romania sau strainatate si care permite efectuarea de plati online.
  • PLATA PRIN ORDIN DE PLATA,  simplu, interbancar, în format fizic sau electronic. Trebuie sa completezi ordinul de plata, indicand: contul si datele BRD Finance (RO91BRDE450SV97079724500, deschis la BRD-GSG SMC, titular BRD Finance IFN SA, CUI: RO16334236), suma de plata, iar  în zona „DETALII ORDIN DE PLATA” completeaza cat mai citet numar de contract si CNP titular credit. Plata devine disponibila pe contractul de credit in 2-3 zile lucrătoare.
  • In magazinele partenere PAYPOINT cu numerar, utilizand un document ce contine cod de bare. Click aici pentru a gasi cea mai apropiata locatie PayPoint
  • La Statiile de Plata SelfPay, cu numerar, utilizand un document ce contine cod de bare. Detalii privind pasii de urmat pentru a efectua plata gasesti aici , iar aici gasesti cea mai apropiata Statie de Plata SelfPay
  • In magazinele semnalate un-doi Centru de plati cu numerar, utilizand un document ce contine cod de bare. Click aici pentru a gasi cea mai apropiata locatie un-doi Centru de plati
  • La terminalele Start Paycu numerar, utilizând un document ce conţine cod de bare. Aici găseşti cel mai apropiat terminal Start Pay. 
  • La Robo BRD, cu numerar sau folosind un card emis de BRD Groupe Société Générale, prin scanarea documentului emis de BRD Finance, document ce contine cod de bare sau prin introducerea manuala a numarului de contract (nu este necesara introducerea CNP-ului)
  • Prin debit direct dintr-un cont curent în LEI deschis la BRD Groupe Société Générale (această modalitate este posibilă prin semnarea unei convenţii)
  • La bancomatele BRD Groupe Société Générale (prin intermediul unui card BRD Groupe Société Générale, pe baza numărului de contract)
  • La MBA BRD  (bancomat BRD ce permite si depunerea de numerar)

     In cazul in care alegi sa platesti rata cu cardul poti opta pentru introducerea manuala a numarului de contract sau poti scana documentul emis de BRD Finance ce contine codul de bare

     In cazul in care alegi sa platesti rata cu numerar trebuie doar sa scanezi codul de bare de pe documentul emis de BRD Finance. Nu este posibila introducerea manuala a datelor pentru efectuarea platii.

 

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.