Termeni si conditii

Conținutul si elementele de grafica ale site-ului www.brdfinance.ro, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, tot conținutul in format text,  cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de / către utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) aparțin  BRD Finance IFN S.A. (de aici înainte « BRDF»).

 

BRDF își rezervă dreptul de a modifica conținutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă a utilizatorului site-ului.

 

Nicio informație prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general şi produse financiare sau de asigurări în special, venind din partea BRDF. Acest site nu conţine sfaturi sau recomandări cu privire la nici un domeniu de activitate, informaţiile conţinute nefiind un fundament pentru orice tip de decizii. Astfel, BRDF. nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce şi utiliza informaţiile conţinute pe site numai în interes personal sau numai cu indicarea sursei. Orice utilizare a conținutului site-ului de către terțe persoane in alte scopuri decât cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al BRDF. Astfel, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrala sau modificata a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia. BRDF  își rezerva dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă prevederile de mai sus.

 

Orice comunicări sau materiale pe care le transmiteți prin intermediul site-ul www.brdfinace.ro, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală. Deși obiectivul nostru este de a transmite informații actualizate şi exacte, BRDF nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori. BRDF va depune toate diligențele pentru remedierea acestora. Orice persoană interesată de serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze operatorii de credite din magazinele partenere BRDF pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât şi asupra condițiilor contractuale şi a costurilor aferente.

 

Site-ul oferă posibilitatea utilizatorilor de a ne contacta prin diverse canale de contact (inclusiv prin canale de comunicare încorporate în site). În acest caz, BRDF poate prelucra o serie de date cu caracter personal furnizate de utilizatorii care apelează la acele mecanisme de comunicare. Totodată, Site-ul utilizează cookies sau alte tehnologii similare. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii, vă rugăm să consultați „Politica privind Cookies și Tehnologii Similare”

 

Pentru detalii suplimentare cu privire la modul în care BRDF prelucrează datele cu caracter personal, precum și cu privire la drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, vă rugăm să consultați [Nota de informare pentru clienții BRDF]

De asemenea, dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu politica de prelucrare a datelor sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, ne puteți contacta folosind datele de contact disponibile în secțiunea „Contact”, sau utilizând următoarele date de contact:

 

BRDF

Sediu social

Clădirea City Offices, Șos Olteniței, nr. 2, etaj 4, sector 4, cod poștal 041312, Bucureşti

Adresa de contact

Clădirea City Offices, Șos Olteniței, nr. 2, etaj 4, sector 4, cod poștal 041312, Bucureşti

Tel. +4 021 301 48 30; Fax +4 021 300 1020

E-mail: contact.brdf@brd.ro

 

Utilizarea acestui site este în totalitate responsabilitatea utilizatorilor. BRDF și societățile sale afiliate sau orice altă parte implicată in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. BRDF nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea să infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site. BRDF nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți la care se face trimitere pe site-ul https://www.brdfinance.ro/.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.