BRD Finance
Prima pagină   Contact   Presă   Kit de presă

Kit de presă

Despre BRD Finance IFN S.A.

 

Membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiază de experiența internațională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piața românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieței creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susținut creșterea puternică a companiei și au determinat crearea și consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice și electrocasnice, mobilă, auto și publicistică.  BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse și servicii financiare, oferind atât credite de consum pentru achiziția de bunuri, cât și carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.
 

Download sigla BRD Finance

 

Contact pentru presă

Traian Traicu
Şef Serviciu Relații Publice și Evenimente BRD - Groupe Société Générale
DIRECTIA COMUNICARE
E-mail: traian.traicu@brd.ro

 

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.

Dragi clienți,

În cazul în care aveți un credit acordat de BRD Finance și veniturile voastre au fost impactate de pandemia generată de noul virus COVID-19, puteți solicita până pe 15.06.2020, în conformitate cu OUG 37/2020, amânarea la plată a ratelor pentru o perioada de până la 9 luni (fără a depăși 31.12.2020 )


Solicitarea de amânare la plată o puteți face online, prin completarea formularului disponibil aici: www.brdfinance.ro/form-amanare-rate

Detalii cu privire la prevederile OUG 37/2020 gasiți aici: www.brdfinance.ro/amanare-rate