Prima pagină   Contact   Presă   Comunicate de presă

Pentru că cei mici „sunt de pus în ramă”, BRD Finance şi Carrefour oferă un bonus inedit de 1 iunie

30.05.2013

Doar pe 1 iunie 2013, clienții care semnează un contract pentru emiterea cardului Carrefour

MasterCard, vor primi o ramă foto specială pentru poza copiilor sau a celor dragi lor

 

Întrucât și-a propus să fie cât mai simplu, transparent și de încredere, cardul de credit Carrefour îi va surprinde plăcut pe cei care semnează un contract de emitere pe data de 1 iunie 2013. Clienții vor primi pe loc o ramă foto cu design special pentru copii, pe care o pot folosi pentru a expune poze cu cei mici sau cu persoanele dragi din viața lor. Pot beneficia de acest bonus inedit toți cei care solicită un card cu sau fără primă cumpărătură, conform Regulamentului disponibil la operatorii Servicii Financiare din hipermarketurile participante și pe www.carrefour.ro

 

Mereu alături de prietenii săi, cardul Carrefour le oferă posesorilor numeroase promoții și facilități de plată la utilizarea ulterioara în hipermarketurile Carrefour- bani înapoi pe card, rate cu 0% dobanda pentru produse alimentare și electro-IT, rambusarea cu 0% dobândă a sumelor în timpul perioadei de grație de până la 47 zile și cadoul dulce aniversar. Toate aceste avantaje sunt prezentate cât se poate de transparent pe site-ul www.carrefour.ro, precum și în cadrul materialelor disponibile la operatorii Servicii Financiare.

 

În ceea ce privește obținerea cardului Carrefour MasterCard, solicitarea de emitere se procesează foarte rapid, doar pe baza actului de identitate și a  unui document care să ateste veniturile (adeverință de salariu sau talon de pensie), totul desfășurându-se în timpul unei simple vizite într-un hipermarket Carrefour. Operatorii birourilor Servicii Finaciare vor oferi pe loc, în maximum 10 minute, un prim răspuns, iar ulterior, în cel mult 2 ore, după semnarea contractului, clienții pot merge acasă cu produsele dorite.

 

Încă de la începutul anului, prin sloganul “Prietenul tău cel mai bun”, cardul Carrefour și-a propus să comunice simplu și transparent despre beneficiile și caracteristicile sale, să fie alături de posesori în momentele dificile dinaintea salariului sau atunci când aceștia au nevoie de un împrumut, fără dobândă. Cu prilejul aniversarii Carrefour a 12 ani de activitate in Romania, cardul Carrefour pregătește campanii surpriză pentru a răsplăti fidelitatea tuturor clienților săi.

 

Despre BRD Finance IFN S.A.

Membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiază de experiența internațională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piața românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieței creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susținut creșterea puternică a companiei și au determinat crearea și consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice și electrocasnice, mobilă, auto și publicistică.  BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse și servicii financiare, oferind atât credite de consum, cât și carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

 

Despre Carrefour România S.A.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activităților sale,  Grupul  își  asumă  responsabilități  economice,  sociale  și  de  mediu  și  garantează  pentru  calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În  România,  Grupul  Carrefour  numără  116  magazine dintre  care  24  hipermarket-uri „Carrefour”,  68 supermarket-uri „Market”, și 24 magazine de proximitate „Express”.

 

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.