Prima pagină   Contact   Presă   Comunicate de presă

Tombolă aniversară pentru posesorii cardului Carrefour: 12 vouchere turistice în valoare de câte 1.000 lei

25.06.2013

Cu prilejul aniversării a 12 ani de prezenţă pe piaţa românească, cardul Carrefour le oferă clienţilor o campanie specială: realizând o cumpărătură de min. 500 lei, la semnarea contractului de emitere sau plata la POS, în perioada 13.06.2013-10.07.2013, aceştia pot câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 12 vouchere turistice în valoare de câte 1.000 lei.

 

“TOMBOLA ANIVERSARĂ CARREFOUR 12 ANI” marchează un moment deosebit atât pentru Carrefour România, cât şi pentru clienţii săi, care au de partea lor un adevărat campion al preţurilor mici de peste 12 ani. În acest context, cardul Carrefour este din nou alături de prietenii săi pentru a-i surprinde cu  invitaţia de a participa la o tombolă cu premii constând în 12 vouchere turistice. Acestea au valoarea individuală netă de 1.000 lei şi pot fi utilizate pentru achiziţia de vacanţe din cadrul agenţiilor TUI Travel Center prin Eurolines.

 

La tombolă sunt înscrişi clienţii care semnează contract de emitere pentru un card Carrefour MasterCard cu primă cumpărătură de min. 500 lei, precum şi clienţii care plătesc prin card Carrefour cumpărături de min. 500 lei, printr-o singură tranzacţie, în hipermarketurile Carrefour. Perioada de desfăşurare a campaniei este 13.06.2013-10.07.2013, iar extragerea câştigătorilor voucherelor va avea loc pe 26.07.2013. Regulamentul tombolei este disponibil la operatorii birourilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour şi pe www.carrefour.ro.

 

Mereu alături de prietenii săi, cardul Carrefour le oferă posesorilor numeroase promoţii şi facilităţi de plată la utilizarea ulterioara în hipermarketurile Carrefour- bani înapoi pe card, rate cu 0% dobanda pentru produse alimentare şi electro-IT, rambusarea cu 0% dobândă a sumelor în timpul perioadei de graţie de până la 47 zile şi cadoul dulce aniversar. Toate aceste avantaje sunt prezentate cât se poate de transparent pe site-ul www.carrefour.ro, precum şi în cadrul materialelor disponibile la operatorii Servicii Financiare.

 

Despre BRD Finance IFN S.A.

Membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut creşterea puternică a companiei şi au determinat crearea şi consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică.  BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind atât credite de consum, cât şi carduri de credit sau credite auto.

 

Despre Carrefour România S.A.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienţi din Europa, Asia şi America Latină. Cu peste 3 miliarde de operaţiuni la casă, prin intermediul tuturor activităţilor sale, Grupul îşi asumă responsabilităţi economice, sociale şi de mediu şi garantează pentru calitatea produselor sale şi securitatea clienţilor săi.

În România, Grupul Carrefour numără 119 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, şi 27 magazine de proximitate „Express”.

BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.