BRD Finance

Plătește simplu și sigur rata utilizând un card (de debit sau de credit) Visa sau MasterCard care permite plata online.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă moneda decât lei, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

BRD Finance nu percepe niciun comision pentru plata online.

Pentru o plată realizată cu succes urmează cu atenție pașii de mai jos:

  • câmpul NUMĂR CONTRACT este obligatoriu; aici trebuie să introduci numărul contractului de credit pentru care dorești să plătești. Numărul de contract este compus din 9 caractere și prezent pe contractul de credit, iar în cazul cardurilor de credit emise de BRD Finance, această referință apare și pe extrasul lunar de cont;
  • câmpul SUMA PLĂTITĂ este obligatoriu; aici trebuie să introduci suma în lei pe care dorești să o plătești;
  • câmpul ADRESA DE E-MAIL este obligatoriu; aici îți recomandăm să completezi adresa de e-mail, pe care dorești să primești confirmarea plății efectuate.

ATENȚIE: înainte de validarea plății, verifică cu atenție toate informațiile introduse. Odată validată plata, aceasta nu mai poate fi anulată. În cazul în care dorești detalii despre plățile efectuate, te rugăm să ne contactezi la InfoTel 021 301 48 30 (Luni-Vineri: 8:30 - 19:00).

Suma plătită online se procesează în 2 zile lucrătoare.

Pentru a efectua plata, trebuie să apeși butonul de mai jos (VREAU SĂ PLĂTESC). Vei fi direcționat automat pe platforma securizată de plăți a RomCard.

Sunt de acord cu termenii si condițiile de mai sus
Pentru a putea efectua plata, trebuie sa bifati "Sunt de acord cu termenii si conditiile de mai sus"
BRD Finance
© 2016, Société Generale. Toate drepturile rezervate.